возило

„Исправноста на вашето возило на прво место“ – СН Технички Преглед со Посебна Услуга за Клиентите

„Исправноста на вашето возило на прво место“ – СН Технички Преглед со Посебна Услуга за Клиентите

Техничкиот преглед на возилото е задолжителна проверка, со цел безбедно вклучување во јавниот сообраќај. Оваа проверка е неопходна за безбедноста и заштитата на сите учесници во сообраќајот, што ги намалува ризиците од непредвидливи инциденти и несреќи. Покрај тоа, техничкиот преглед ги гарантира исправноста на возилото и спречува можностите за евентуални технички проблеми на патот. Со тоа што се грижиме за техничката исправност на нашите возила, покажуваме одговорност и загриженост за сопствената безбедност и безбедноста на другите учесници во сообраќајот. „Со секоја комплетна регистрација во СН Технички Преглед - ВАУЧЕР ЗА ШЛЕП СЛУЖБА! Ова е уште еден начин да им понудиме…
Read More
Cadilallac Escalade најавува ѕверски перформанси

Cadilallac Escalade најавува ѕверски перформанси

Cadilallac, препознатлив по својот маркантен дизајн и луксуз, сега ја внесува својата игра на сосема ново ниво. Најголемиот SUV (возило за спортска употреба) на брендот, Escalade, не само што ја задржува својата класична елеганција, туку го донесува и моќниот стил на возење во современото доба. Што го прави овој модел толку пособен? Неговата врвна технологија и перформанси. Од стандардниот 6,2 литарски V-8 мотор кој располага со 420 коњски сили до 3,0-литарскиот дизел-шест. Cadilallac Escalade нуди избор на моќни мотори што ги обезбедуваат одличните перформанси и ефикасност во исто време. Но, тука не застанува работата. Со 10-брзински автоматски менувач и опции…
Read More