FIAT

Интригантни 5 концепт автомобили ќе се претстават од FIAT наредната година

Интригантни 5 концепт автомобили ќе се претстават од FIAT наредната година

Базирани на иста глобална платформа, интригантни 5 концепт автомобили ќе се претстават од страна на FIAT наредната година. Оливие Франсоа, како што е познато е првиот човеч на познатата марка. Франсоа неодамна ја претстави моделската нова стратегија на FIAT. Ќе бидат создадени пет нови модели, засновани на идната Panda. Ова ќе биде благодарение на модуларноста на конструкцијата. Моделите ќе бидат апсолутно забавни за возење, модерни, а во технолошка смисла, ќе бидат напредни, но во суштина различни. За време на прославата на 125 годишнината на марката што ќе се одржи летово, се очекува да се појави Првиот, наследникот на легендарната Panda.…
Read More