нов

Освежен е дизајнот на Nissan, но сеуште нешто останува исто како порано!

Освежен е дизајнот на Nissan, но сеуште нешто останува исто како порано!

Nissan е еден од најпопуларните кросовер во светот. За да се одржи темпото на продажбата марката воведе новитети. Интересно е што инспирацијата за освежениот модел, доаѓа од една многу интересна приказна. Имено, мрежестата маска е зголемена и всушност е инспирирана од оклопот на што го носеле древните јапонски војници. Над гломазниот модел, за поголема естетска функција, а веројатно и за разбивање монотонија, се додадени елегантни и тенки фарови кои мора де признае, дека го разубавија дизајнот.   Вклучен е нов браник кој го зголемува впечатокот на дизајнот со што тој изгледа поспортски. Сет LED светла се истакнуваат на задниот дел…
Read More