брендот

Наскоро на сцената, новиот BMW M5

Наскоро на сцената, новиот BMW M5

Наскоро доаѓа новиот BMW M5! Гигантот BMW, најави дека новиот M5 ќе пристигне наскоро. За да биде ексклузивно, брендот повторно е мистичен и најавата е придружена со нова тизер слика. Некои претходни извори велат дека тоа е последната недела од јуни, но сепак тоа не е дефинирано и конкретниот датум на премиерата не е откриен. По својата онлајн премиера, новиот М5 за прв пат ќе биде јавно прикажан на М фестивалот во Полска од 19 до 20 јули. Повеќе за новиот M5, неговиот изглед и перформанси погледнете во видеото подолу од текстот. https://www.youtube.com/watch?v=aP2Wul4Y_Lw
Read More