Наскоро на сцената, новиот BMW M5

BMW M5

Наскоро доаѓа новиот BMW M5!

Гигантот BMW, најави дека новиот M5 ќе пристигне наскоро. За да биде ексклузивно, брендот повторно е мистичен и најавата е придружена со нова тизер слика.

Некои претходни извори велат дека тоа е последната недела од јуни, но сепак тоа не е дефинирано и конкретниот датум на премиерата не е откриен.

BMW M5

По својата онлајн премиера, новиот М5 за прв пат ќе биде јавно прикажан на М фестивалот во Полска од 19 до 20 јули.

Повеќе за новиот M5, неговиот изглед и перформанси погледнете во видеото подолу од текстот.