бебзедност

Видео – Што се случува кога најголемото и најмалото Volvo ќе се судрат!

Видео – Што се случува кога најголемото и најмалото Volvo ќе се судрат!

Што се случува кога најголемото и најмалото Volvo ќе се судрат? Големите брендови, кога ги претставуваат своите автомобили, не претендираат само кон фин изглед. Кон иновативни перформанси и новитети кај своите автомобили, туку и се грижат околу тоа колку се тие навистина безбедни. На темата, наидовме на едно видео каде се тестираат автомобилите во однос на погоренаведеното. Имено, со зголемената популарност на електричните возила, нивната маса рапидно се зголемува. Toa има одредени последици за пасивната и активната безбедност на учесниците во сообраќајот. Главниот уредник на Automotive News Europe, Даг Болдук, имаше можност да го посети Центарот за безбедност на Volvo…
Read More