Maserati GranCabrio Folgore

Новиот електричен Maserati GranCabrio Folgore – Уметност, страст, иновација – Бидејќи тој е стилот на италијаните – ВИДЕО

Новиот електричен Maserati GranCabrio Folgore – Уметност, страст, иновација – Бидејќи тој е стилот на италијаните – ВИДЕО

Комплетно визуелно задоволство, возбуда и страст. Претставена е убавицата на Maserati! Вози на струја и не постои некој кој не би се вљубил...Или можеби е до рекламата? Maserati е доказ дека емоциите можат да бидат жестоки и возбудата во комплетност да расте и за време на возењето на електрични возила. Несомнено е дека и најголемите вљубеници на спортски автомобили, ќе „паднат“ на убавицата на струја. Некогаш V8 мотор, а денес подеднакво импресивен V6 Nettuno. Прекрасниот кабриолет доби електричен погон, а тоа значи дека GranCabrio ја доби верзијата Folgore. Имено, истиот се состои од конфигурација со три електромотори (3x300 kW) и…
Read More