Lamborghini

Lamborghini лансира грамофони со звук на V12 мотор

Lamborghini лансира грамофони со звук на V12 мотор

Плочите станаа симбол на музичката култура, особено во рок, џез и класичната музика. Многу љубители на музика и денес ги ценат винилните плочи поради нивниот уникатен звук и тактилниот аспект на користење. Имено, винилните плочи се аналогни медиуми за репродукција на музика кои станаа популарни во средината на 20-тиот век. Истите, се изработени од поливинил хлорид (PVC) и се користат за снимање и репродукција на аудио записи. Она што денес е ново, е дека Lamborghini продава грамофони со звук на V12 мотор! Винилните плочи направија големо враќање на сцената. Некои луѓе уверуваат дека топлите, аналогни звуци на плочата се подобри…
Read More