bmw xm

Модернизиран BMW XM од Alcantara: Италијанска Уметност на Тркала

Модернизиран BMW XM од Alcantara: Италијанска Уметност на Тркала

Со интригантен наслов наречен „Sky is the Limit“, BMW XM е исклучително модифициран од страна на компанијата Alcantara. Станува збор за необичен изглед на екстериерот на BMW XM, каде црната Alcantara го обложи автомобилот. Имено, се создаде матен ефект кој е во контраст со сјајните црни апликации. Секако модифицираниот модел беше прикажан во модната метропола во Милано. „Во внатрешноста визуелно се одвоени двете области „Cockpit“ и „M-Lounge“. Првиот простор е покриен со црна алкантра, вклучувајќи ги и седиштата. Ова има за цел да ја нагласи динамиката. Спортскиот изглед на брендот.“ пренесува autoblog.rs За уште повеќе да се нагласи луксузот и…
Read More