Back to Back

Citroen со најнеобична иновација

Citroen со најнеобична иновација

И само што мислевме дека се е измислено, дури и во светот на автомобилската индустрија, сфаќаме дека натпреварот околу иновациите и некои креативни решенија, штотуку започнал. Инено, станува збор за светски познатиот бренд Citroen, а прашањето е дали тој навистина продава ваков Jumper, односно Jumpersсо две кабини! „Citroen го продава Jumper во верзија back-to-back, која има два предни краја свртени еден од друг. Секоја од двете кабини доаѓа со сопствена погонска единица, што значи дека технички гледано, возилото може да се вози во двете насоки. Шасијата е споена со привремена структура, доволно силна за да ги држи заедно колку што…
Read More