цена

Благ фејслифтинг и повисока цена – BMW ја освежи и серијата 2

Благ фејслифтинг и повисока цена – BMW ја освежи и серијата 2

Стилски дотераниот M Sport пакет е стандарден. Но,сепак моделот не претрпил некои големи измени, пренесуваат медиумите. Особено не е променет во надворешниот дел. Благ фејслифтинг и повисока цена - BMW ја освежи и серијата 2 Сепак, она што е ново е изборот на бојата, а во поглед на ентериерниот простор, на седиштата и дел од останатите површини додадени се нешто повеќе украсни детали. Исто така, и управувачот е малку променет. iDrive системот има нов софтвер, а спортските возачи ќе бидат задоволни од M Sport ослонувањето. Повеќе прочитајте на изворот.
Read More