фолсфаген

Колку се безбедни денешните автомобили?Необичен тест на Фолксваген Тигуан и Пежо 3008

Колку се безбедни денешните автомобили?Необичен тест на Фолксваген Тигуан и Пежо 3008

Тест за издржливост: Некој фрли Фолксваген Тигуан и Пежо 3008 по рид Колку се безбедни денешните автомобили? Во лабораториски услови тој е контролиран од Euro NCAP со неговите тестови за несреќа. Но, што е со ненаучните методи? Некој „се сетил“ или веројатно дошол до необична идеја да фрли два автомобили по рид за да ја тестира нивната издржливост. Станува збор Пежо 3008 и Фолксваген Тигуан. Ова не се најнови модели, туку се претходни генерации, кои исто така беа конструирани според највисоките стандарди, наведува HAK Review. Нема многу податоци, не знаеме точно каде се одржал овој тест, но на прв поглед…
Read More