реклама

Понекогаш и најлошата реклама знае да привлечи – Убедлива грешка или добро смислен маркетинг на Сузуки?

Понекогаш и најлошата реклама знае да привлечи – Убедлива грешка или добро смислен маркетинг на Сузуки?

Понекогаш и најлошата реклама може да привлече внимание, но дали ова била намерата на еден трговец? Во последно време, преовладува една рекламна фотографија на која трговците ги убедуваат клиентите да го отфрлат својот стар автомобил и да добијат нов. Блескав нов. Но, има трговци и трговци нели?Ок, кога ќе работиш и кога брзаш, мораш да погрешиш, но веројатно ова е големка грешка, велат. Имено, дилерот на Сузуки во Гана ја „помешал“ работата. Навистина имал добра намера и убаво си ја споделил фотографијата на која јасно се гледа како е поделена сликата на стар автомобил кој треба да се замени со…
Read More