преглед

„Исправноста на вашето возило на прво место“ – СН Технички Преглед со Посебна Услуга за Клиентите

„Исправноста на вашето возило на прво место“ – СН Технички Преглед со Посебна Услуга за Клиентите

Техничкиот преглед на возилото е задолжителна проверка, со цел безбедно вклучување во јавниот сообраќај. Оваа проверка е неопходна за безбедноста и заштитата на сите учесници во сообраќајот, што ги намалува ризиците од непредвидливи инциденти и несреќи. Покрај тоа, техничкиот преглед ги гарантира исправноста на возилото и спречува можностите за евентуални технички проблеми на патот. Со тоа што се грижиме за техничката исправност на нашите возила, покажуваме одговорност и загриженост за сопствената безбедност и безбедноста на другите учесници во сообраќајот. „Со секоја комплетна регистрација во СН Технички Преглед - ВАУЧЕР ЗА ШЛЕП СЛУЖБА! Ова е уште еден начин да им понудиме…
Read More