модификација

Brabus со луксузни додатоци и модификации за Smart #1

Brabus со луксузни додатоци и модификации за Smart #1

Brabus - Германска компанија специјализирана за модификација и индивидуализација на возила, особено на моделите на Mercedes-Benz, Smart и други, подготви долга листа на опции за електричниот Smart #1. Истите можат ќе се додадат на возилото со цел да се подобрат неговите карактеристики или изглед. Се избираат сет на опции и додатоци кои ќе го прилагодат и персонализираат возилото според желбите на купувачот. Програмата за индивидуализација која се однесува за Smart #1 , започнува со аеро-пакет направен од висококвалитетен полиуретан. Имено ова е издржлив и лесен материјал кој често се користи за автомобилски делови поради неговата отпорност на оштетувања и добра…
Read More