Модел

Volkswagen ID.3 Pro S – Низа подобрувања на електричниот модел

Volkswagen ID.3 Pro S – Низа подобрувања на електричниот модел

Модерна опрема, инфозабава и електричен погон. Германскиот производител на Volkswagen ID.3 чие лансирање за комплетното,, ажурирање" беше минатата година, веќе презентира низа подобрувања за овој електричен модел. Ексклузивно, моделот презентира дека се надгради со помоќен мотор, нови функции, а пак целата гама има најсовремена инфозабавна мрежа, пократко време на полнење. ,,I. D. 3. o S е зголемен на 170 kW231 КС, па автомобилот сега достигнува 0 до 100 km/h за 7,1 секунда, што е за 0,8 секунди побрзо од претходно." - пренесува autoblog.rs. Додавајќи 13 km на комбинираниот опсег на WLTP кој сега е 559 km, е подобрена ефикасноста на…
Read More