марки

„Европските марки се враќаат во салонот во Париз” – Продолжува истрагата на ЕK против кинеските производители!

„Европските марки се враќаат во салонот во Париз” – Продолжува истрагата на ЕK против кинеските производители!

Изгледа дека конкуренцијата од страна на кинеската автомобилска индустрија, ги притисна французите да се вратат на голема сцена. Имено  марките како Стелантис, Рено, БМВ ќе бидат изложебни во некогаш големиот салон на автомобили во Париз. Овој пат пак, кинеските марки, се ставени на чекање и одмараат. Но, според сите досегашни вести и константната иновативност на пазарот на автомобилската индустрија, изгледа дека кинезите се подготвуваат за затишје пред „извесна“ бура. (Сепак, доколку можат... ) ФОТО: print screen / you tube - bmw The BMW Vision Neue Klasse X. Како и да е, сега е време на европските производители да блеснат на…
Read More