Инфинити QX 80

Инфинити QX 80 – Нова генерација на Луксузен SUV  со впечатлив дизајн и напредна технологија

Инфинити QX 80 – Нова генерација на Луксузен SUV  со впечатлив дизајн и напредна технологија

Инфинити го воведува својот најнов модел  QX 80 со вистинска драматичност и елеганција. Во потполно нов стил, инспириран од концептот QX Monograph, овој голем  SUV има впечатливо присуство на патот. Неговаиот исправен преден дел со голема уста и маркантни тркала, создаваат впечаток на сила и моќ. Екстериорот не е единственото атрактивно нешто кај новиот QX 80 . Светлата технологија е напредна со две тенки дневни светла и светлосна лента кои придонесуваат кон неговата драматичност. Внатрешноста на Инфинити QX 80 е уште подобра со деликатни дополнителни функции како масажа на седиштата и иновативен систем за клима контрола што автоматски реагира на…
Read More