боја

Психологијата и автомобилите – Занимливи факти поврзани со изборот на боја на вашиот автомобил

Психологијата и автомобилите – Занимливи факти поврзани со изборот на боја на вашиот автомобил

Кога станува збор за боите и автомобилите, психологијата има вмешано прсти. Еве што велат психолозите во врска со изборот на боја за вашиот автомобил. Црн автомобил - Што значи изборот на оваа боја? Оние кои имаат црн автомобил или било која друга темна боја, се смета дека се луѓе со елеганција, со стил. Бел автомобил Белата зборува за вашиот префинет вкус. Според психолозите, вие може да се прилагодите на сите предизвици на патот. Сив автомобил Оние кои преферираат и ја сакаат сивата боја на автомобилот, се вели дека се внимателни и не сакаат да се истакнуваат во толпата. Ова се…
Read More