Што се случува зад воланот на Aston Martin DBX 707

Aston Martin DBX 707 е најмоќниот луксузен SUV со 707 коњски сили!

На интернет наидовме на видео во кое можете барем за миг да се почувствувате дека вие ја возите оваа моќна луксузна убавица.

Aston Martin

Се разбира брзината е клучниот момент за адреналинска возбуда, а како тоа изгледа, погледнете во видеото подолу во текстот.